29.05.2020
Практична робота "Складання раціону здорового харчування"
1. Прогляньте теоретичний матеріал
Поради лікаря-педіатра щодо організації правильного
харчування молодших школярів. 1.
Для молодшого школяра краще встановити 4-5 –разове
харчування.
2.
Ідеальне блюдо для сніданку – каша. Можна запропонувати
пластівці з молоком, сир або омлет, хліб з маслом , варене яйце, чай, фрукти
(банани).
3.
Другий сніданок - більш легкий. Це може бути сік, печиво.
4.
Обід повинен складатися із 2-3 блюд:
перша
страва( суп, борщ ); друга страва – м’ясна, овочева; третя страва – вітамінізований кисіль або компот.5.
На підвечірок слід давати стакан молока, овочі, фрукти,
печиво, сир.
6.
Вечеря складається з більш легких страв: овочевих, рибних,
молочних. Можна дати кавовий
напій з молоком, фрукти, солодощі.
2. Виконайте практичну роботу (перейдіть за гіперпосиланням)
06.05.2020
Виконайте вправи для перевірки знань.
08.05.2020
Кровоносна система. Значення крові в організмі людини.
1. Опрацювати матеріал підручника с. 157 - 159.
2. Виконати завдання у друкованому зошиті с. 52.
Немає коментарів:
Дописати коментар